RD inženjering

Radno vreme:Ponedeljak - Petak 9:00 - 17:00, Subota 9:00 - 13:00
Apatinska 2Beograd, Zemun
Jugovićeva 4Požarevac

Prijavite se za posao

Mi smo kompanija koja je otvorena za nove ideje i rešenja. Želimo da naši zaposleni budu usmereni na unapređenje i poboljšanju procesa i poslovanja. Očekujemo da osoba koja želi da postane deo našeg tima, teži da stvori nešto novo, orginalno i kreativno.

Ukoliko delite naše vrednosti onda je ovo pravi trenutak da se odlučite za posao u našoj kompaniji. Znajte da će RD inženjering uvek biti podrška za Vas i da će Vam pomoći da postanete uspešni u svom poslu. Od Vas očekujemo samo da negujete zajedničke vrednosti.

1 Comment

 • Svetlana Marinković
  Posted 06/06/2023 09:39

  Poštovani,

  Ja sam Svetlana Marinković diplomirani strukovni ekonomista Beogradske poslovne škole (Beogradske akademije poslovnih i umetničkih strukovnih studija) ekonomskog usmerenja – finansije, računovodstvo I bankarstvo.

  Zainteresovana sam za neku od pozicija u okviru finansija ili racunovodstva Vaseg preduzeća.
  Moj karijerni san je da budem deo tima iskusnih ljudi koji bi mi preneli njihovo višegodisnje iskustvo i izgradilo, u svakom smislu nadogradilo mene kao radnika, mladog ekonomistu.

  Za mladu osobu, na pragu zaposlenja u struci, posao u oblasti finansija Ili računovodstva, uopšteno ekonomije I visegodisnje je posao za koji bih bila celozivotno zahvalna.

  Timski rad, učenje od kolega za mene predstavlja jedan od bitnih stavki svakog posla.

  Iskustvo sa Više škole, pa potom sa dosadašnjih poslova od mene je stvorilo vrednu osobu, koja ne odustaje i želi u svemu što radi da bude najbolja.

  U nadi da će moja mobla biti pozitivno ocenjena,

  Srdačan pozdrav!

Leave a comment