RD inženjering je kompanija koja raste, a već nepregledan niz projekata je dokaz.

Kompanija RD inženjering iz Požarevca bavi se investiranjem,izgradnjom i prodajom stambenih objekata,proizvodnjom ALU i PVC stolarije, projektovanjem i proizvodnjom građevinske bravarije, a zbog povećanog obima posla u potrazi su za vrednim,odgovornim i sposobnim ljudima sa ili bez radnog iskustva koji će biti deo tima proizvodnje građevinske bravarije.

„Mi smo jedna od retkih firmi koja svoje poslovne aktivnosti nije smanjila ni za vreme vanrednog stanja, ali smo omogućili starijim kolegama da odu na plaćeno odsustvo i pre nego što je tu uredbu donela država Srbija.“

Mi u RD inženjeringu svaki projekat doživljavamo kao izazov a ne kao neku obavezu koju trebamo što pre i sa što manje ukusa rešiti. Saradnja sa nama je jednostavna. Vi nama poverite zadatak, a mi Vama ponudimo rešenje.

Jedan od razloga zašto je naša kompanija podjednako zastupljena na realizaciji velikih projekata kao i kod izgradnje malih porodičnih kuća je to što podjednaku pažnju posvećujemo svakom pojedincu koji nam se obrati sa željom da od objekta napravimo nešto prepoznatljivo. Baš zato i rukovodstvo firme ne štedi resurse i konstantno ulaže u edukaciju zaposlenih i nove tehnologije kako bi investitori bili zadovoljni a mi ponosni na naše projekte.

Ovim putem RD inženjering tim poziva mlade ljude u Požarevcu da se pridruže i budu deo tima i da učestvuju u kreiranju lica zgrada i time oblikuju izgled svog grada.

Za sve informacije možete nas posetiti na lokaciji Beogradski put ili kontaktirati osobu Snežanu Kojović putem telefona 064/8215103.

Dobrodošli u RD inženjering!

preuzeto sa: poportal.rs

Leave a comment